Madklubben blev en realitet.
Det er måske ikke decideret Sønderjysk, at have ambitioner så store som var man født og opvokset med the american dream omkring sig. Uanset hvad man begiver sig ud i. Men det går måske meget godt i spænd med, hvor uortodokst det tilsvarende er, som sønderjyde, at vokse op med drømmen om at skulle stå på de skrå brædder på Broadway.
Ikke desto mindre - så er det præcis sådan Anders Aagaard, stifter og ejer af Madklubben voksede op, hjemme i Sønderborg. Det lå altid i kortene, at den rapkæftede unge sønderjyde ville noget mere. Meget mere i virkeligheden.
Det handlede om lysten til at opleve. Søgen efter at blive klogere på verden, og de mennesker man omgiver sig med. Ikke kun i Sønderborg. Men i hele verden.
Det er måske ikke decideret Sønderjysk, at have ambitioner så store som var man født og opvokset med the american dream omkring sig. Uanset hvad man begiver sig ud i. Men det går måske meget godt i spænd med, hvor uortodokst det tilsvarende er, som sønderjyde, at vokse op med drømmen om at skulle stå på de skrå brædder på Broadway.







Det er måske ikke decideret Sønderjysk, at have ambitioner så store som var man født og opvokset med the american dream omkring sig. Uanset hvad man begiver sig ud i. Men det går måske meget godt i spænd med, hvor uortodokst det tilsvarende er, som sønderjyde, at vokse op med drømmen om at skulle stå på de skrå brædder på Broadway.
Ikke desto mindre - så er det præcis sådan Anders Aagaard, stifter og ejer af Madklubben voksede op, hjemme i Sønderborg. Det lå altid i kortene, at den rapkæftede unge sønderjyde ville noget mere. Meget mere i virkeligheden.
Det handlede om lysten til at opleve. Søgen efter at blive klogere på verden, og de mennesker man omgiver sig med. Ikke kun i Sønderborg. Men i hele verden.
Madklubben blev en realitet netop på baggrund af kombinationen af alle disse ting. Ambitioner, eventyrlyst og nysgerrighed på mennesker.
Snacks | |
Østers med citron, mignonette & tabasco 6 stk. | 190 |
Radiser med gedeostcreme | 65 |
Ansjoser med croutoner, aioli & citron | 70 |
Gougeres med comté & mangalicaskinke 4 stk. | 100 |
Scotch egg | 75 |
Sortfodskinke | 125 |
Lucques oliven | 45 |
Foretter | |
Rørt tatar med cognac, cornichoner, dijon, urter & kartoffelchips | 135 |
Muslinge escabeche med grillet pulpo, fennikel & røget paprika | 130 |
Grillet havtaskekæbe, nye danske kartofler & persillesauce | 140 |
Terrin på kanin, ventreche, pistacie & sennep | 110 |
Hovedretter | |
Kulmule med porre, ærter, muslinger & sauce på tør vermouth | 190 |
Torsk stegt på crouton med syltede tomater, spinat & basilikum | 220 |
Pocheret kyllingebryst med kartoffelpure, kantareller & Vin Jaune | 175 |
Tavleret | dagspris |
Sides | |
Brødkurv | 25 |
Radicchiosalat med skalotteløg & persille | 25 |
Dessert & ost | |
Peach Melba | 110 |
Éclair med jordbær & vaniljecreme | |
Tricolore - chokolade, vanilje & hindbær | 65 |
3 eller 5 oste med syltede nødder | 120/160 |
Madeleines med chantilly | 45 |
Det er måske ikke decideret Sønderjysk, at have ambitioner så store som var man født og opvokset med the american dream omkring sig.
Uanset hvad man begiver sig ud i. Men det går måske meget godt i spænd med, hvor uortodokst det tilsvarende er, som sønderjyde, at vokse op med drømmen om at skulle stå på de skrå brædder på Broadway.
Madklubben blev en realitet.
Ikke desto mindre - så er det præcis sådan Anders Aagaard, stifter og ejer af Madklubben voksede op, hjemme i Sønderborg. Det lå altid i kortene, at den rapkæftede unge sønderjyde ville noget mere. Meget mere i virkeligheden.
Det handlede om lysten til at opleve. Søgen efter at blive klogere på verden, og de mennesker man omgiver sig med. Ikke kun i Sønderborg. Men i hele verden.

